Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ταξίδι γευσιγνωσίας στο Ristorante Bacco του ξενοδοχείου Mediterranean

 
Τον υπέροχο ατμοσφαιρικό χώρο του Ristorante Bacco του ξενοδοχείου Mediterranean, επέλεξε ο Σύνδεσμος Chaîne des Rôtisseurs για τη διοργάνωση ενός ακόμα δείπνου υψηλών γευστικών απαιτήσεων .
 
Ο Βάσος Κοιλάνης και ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος με τον πρέσβη της Ιταλίας Guido Cerboni και τη σύζυγο του

Επίτιμος προσκεκλημένος στο δεύτερο ‘‘Repas Amical’’ του 2014, ήταν ο Πρέσβης της Ιταλίας Guido Cerboni και στο δείπνο παρακάθισαν εκλεκτοί λάτρεις της γαστρονομικής απόλαυσης.
 
Συνδυασμός από αρνάκι γάλακτος, μοσχαρίσιο φιλέτο και τηγανητό συκώτι χήνας,
ριζότο με κολοκύθα και μανιτάρια, συνοδευόμενα από εποχιακά λαχανικά και σως από θυμάρι


O Executive Chef του Ristorante Bacco και η ομάδα του, επεφύλασσαν στους παρευρισκομένους μοναδικά ορεκτικά, gourmet πιάτα και υπέροχα επιδόρπια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις και τους ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς.
 
Στο απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, τα κρασιά συνδυάστηκαν αρμονικά με τα γευστικά χαρακτηριστικά των εδεσμάτων, εκπλήσσοντας ευχάριστα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς συνδαιτυμόνες του δείπνου.

Τριλογία από πανακότα, τιραμισού και τσίζκεϊκ με βατόμουρα

Ο Γαστρονομικός Σύνδεσμος Chaîne des Rôtisseurs έχει μια ιστορία αιώνων, καθώς ιδρύθηκε από τους ιππότες της Αυλής του Γαλλικού θρόνου το 1248. Επανιδρύθηκε στο Παρίσι το 1950 και τιμώντας την τέχνη της κουζίνας, διοργανώνει δείπνα υψηλής γαστρονομίας σε εστιατόρια που αποτελούν σημείο αναφοράς, όπως το Ristorante Bacco του ξενοδοχείου Mediterranean στη Λεμεσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: