Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Φωτορεπορτάζ από το σεμινάριο στην Πάφο "Γευσιγνωσία Κρασιού" με τους Γιώργο Κασσιανό και Μηχάλη Δημοσθένους


Τα εδέσματα για το γεύμα του σημερινού σεμιαρίου ετοίμασε ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ και της ΟΣΙΚΑ, γνωστός σεφ Νεόφυτος Θρασυβούλου μαζί με τους συνεργάτες του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, αρκετοί νεαροί επαγγελματίες του κλάδου παρακολούθησαν το σεμινάριο "Γευσιγνωσία Κρασιού", που έγινε στην Πάφο. 







Δεν υπάρχουν σχόλια: