Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Δύο Επιμορφωτικά σεμινάρια αύριο Τρίτη και μεθαύριο για εργαζόμενους σε κέντρα αναψυχής - Πάφος


Μιχάλης Δημοσθένους
Εκπαιδευτής
Αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιηθούν στην Πάφο δύο επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εργαζόμενους σε κέντρα αναψυχής. 

Το ένα είναι Κυπριακή κουζίνα και πρακτικές υγιεινής τροφίμων και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2014 με τον αρχιμάγειρα Στέφανο Χρυσάνθου και το δεύτερο γνωσιολογία και γευσιγνωσία κρασιού στις 5 Νοεμβρίου 2014 με τον πρόεδρο των Σομελλιέρ Κύπρου Γιώργο Κασσιανό.



Στέφανος Χρυσάνθου - αρχιμάγειρας


Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 7 ωρών το καθένα και στο τέλος όσοι τα παρακολουθήσουν  θα λάβουν και σχετικό δίπλωμα το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Η συνεχής επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την επισιτιστική βιομηχανία πλέον επιβάλλεται.

Γιώργος Κασσιανός
πρόεδρος Σομμελιέρ Κύπρου


Τα σεμινάρια θα παρουσιάσει ο διακεκριμένος στο είδος του Μιχάλης Δημοσθένους μαζί με τους Στέφανο Χρυσάνθου – αρχιμάγειρα, και Γιώργο Κασσιανό, πρόεδρο των Σομμελιέρ Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: