Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

"Σύντομα υπογράφονται τα συμβόλαια και ξεκινά η λειτουργία του Γαστρονομικού Κέντρου Πάφου"

Στέλιος Νικολαΐδης(αριστερά) - Ν. Θρασυβούλου(κέντρο)
Μιχάλης Παπασάββας(δεξιά)

Αναφορά στο Γαστρονομικό Κέντρο που ο Δήμος Πάφου παραχώρησε στο Σύνδεσμο Κέντρων Αναψυχής Πάφου, έκανε με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου.  Είπε πως αναμένονται προσεχώς η υπογραφή συμβολαίων και ακολούθως η λειτουργία του.



Επεσήμανε ακόμη πως το Γαστρονομικό Κέντρο θα προσφέρει στην Πάφο, μια πόλη με ύπαιθρο και εμβέλεια , που μπορεί να παράξει, να δημιουργήσει και να προσφέρει κυπριακά εδέσματα , κυπριακό οίνο, αλλά και άλλα παράγωγα.  
Αυτό συνέχισε, θα αποτελέσει πόλο έλξης των τουριστών στην αγορά της Πάφου ενώ αναμένεται προσεχώς να δοθεί μέσω του Γαστρονομικού Κέντρου δυνατότητα ενημέρωσης τόσο στον ντόπιο όσο και στον ξένο τουρίστα για τις ντόπιες παραγωγές κρασιών και τις ποικιλίες τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ, το Γαστρονομικό Κέντρο θα λειτουργεί πρωί και βράδυ παρουσιάζοντας τις πρωινές ώρες κυπριακές παρασκευές αλλά και επιδείξεις οίνου κατά τις βραδινές ώρες.

Στόχος μας είπε είναι ότι καλύτερο για το καλό φαΐ, τους καλοφαγάδες και την καλή ζωή.
 Ήδη συνέχισε, ο ΣΙΚΑΠ ξεκίνησε προς το σκοπό αυτό συνεργασία με το Ανώτατο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου καθηγητής του οποίου θα παρουσιάζει δύο φορές εβδομαδιαίως νέες παρασκευές αλλά και με το Σύνδεσμο Οινολόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: