Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Απολαυστικό Cocktail Party για την υποδοχή της Εβδομάδας Παγωτού στο Four Seasons


Μια ξεχωριστή βραδιά, απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο μοναδικό Cocktail Party,  που διοργάνωσε το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, για να υποδεχθεί την Εβδομάδα Παγωτού, που και φέτος δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της απόλυτης γευστικής εμπειρίας του καλοκαιριού, από τις 16 Μαΐου μέχρι και τις 24 Μαΐου 2015.


Σε μια ατμόσφαιρα μαγευτική δίπλα από την πισίνα, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γευσιγνώστες, φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons, έζησαν ξεχωριστές στιγμές και καλωσόρισαν με χαλαρή διάθεση το καλοκαίρι. Υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μοναδικά εδέσματα, δροσερά cocktails και πρωτότυπες σοκολατένιες παγωτοδημιουργίες σε αρμονικούς γευστικούς συνδυασμούς μαύρης, γάλακτος και λευκής σοκολάτας.

Εβδομάδα Παγωτού… γλυκιά σαν σοκολάτα!

Ο Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, ετοιμάζουν με μαεστρία ειδικά για την Εβδομάδα Παγωτού του Colors Café, ακαταμάχητες παγωτοδημιουργίες με έμφαση πάντα στην ποιότητα και τη φαντασία.

Το μωσαϊκό της απόλυτης γευστικής εμπειρίας, συνθέτουν υπέροχοι συνδυασμοί, όπως μαύρη σοκολάτα με 64% κακαόμαζα και τραγανιστή βάφλα, σοκολάτα γάλακτος με φρούτα πάθους, σοκολάτα γάλακτος με μπισκότο και καραμέλα, συνδυασμός άσπρης σοκολάτας με ρόδι και μαριναρισμένα βατόμουρα, πικάντικη λευκή σοκολάτα με σαμπούκο, αλλά και το παραδοσιακό αυστριακό γλυκό sacher.

Το εμπλουτισμένο μενού της Εβδομάδας Παγωτού του Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, συμπληρώνουν και άλλες εκπληκτικές γευστικές απολαύσεις όπως το chocoholic temptation, μια παγωτοδημιουργία που συνδυάζει και τα τρία είδη σοκολάτας με μαριναρισμένα φρούτα του δάσους και τραγανά κομμάτια μαρέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: