Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Η Οροφοκομία στην ξενοδοχειακή Βιομηχανία μας Προοδεύει




Παρουσιάσθηκε στις  11/12/17 ένα πολύ ξεχωριστό σεμινάριο σε επίλεκτη ομάδα υπαλλήλων που ασχολούνται στο τμήμα Οροφοκομίας (Housekeeping) στην Τουριστική Βιομηχανία της Χώρας μας, Το σεμινάριο παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο AJAX στην Λεμεσό και έλαβα μέρος υπεύθυνες στο τμήμα Οροφοκομίας από διάφορα ξενοδοχεία της χώρας μας.

Το ξεχωριστό του σεμιναρίου ήταν ότι ο εισηγητής του σεμιναρίου Μιχάλης Δημοσθένους, εμπειρογνώμονας του τουρισμού, εισηγήθηκε στις συμμετέχοντας παρα πολλές νέες μεθόδους ποιοτικών υπηρεσιών και μεθόδων που βελτιώνουν ακόμα καλύτερα το τμήμα Οροφοκομίας στην Τουριστική βιομηχανία μας.